onsdag 19 november 2008

Fortsättning följer och anmälningar är på G

Så har jag då tröttnat rejält. Och kommer att vidta åtgärder. Linda i vimlet och Marcus on the rocks är två bloggare som de senaste veckorna fyllt sina liv med att skriva skit om mig och "mitt" påstådda fusk. Detta handlar såklart om den, eller snarare de, personer som just nu agerar runt om på bloggar i mitt namn och uppmanar till att bli medlem i en klickpool som ska leda till fler unika besökare på dennes respektive blogg.

Linda i vimlet påstår sig gjort en enkätundersökning bland sina besökare gällande om jag är en feg lort som inte vågar stå för det jag gjort, kontra om jag införskaffat mig rollen som offer. Resultatet är väl ingen direkt överraskning om man kollar bloggarens åsikter om mig i sina tidigare inlägg. Dessutom är jag tydligen också skapare av denna blogg som diskuterar Lindas nätmobbning och ifrågasätter hur folk egentligen får bete sig. Det är inte jag. Men det är skitsamma. Jag ställer mig absolut bakom den med mitt fulla stöd.

Marcus on the rocks påstår sig ha grävt bland IP-adresser och tydligen lyckats gräva fram att avsändaren (jag eller mitt alter ego då alltså) ska komma från min hemadress. Spännande. Jag ska nog ta ett snack med mina grannar, då jag själv varken innehar privat dator eller abbonnemang.
Dessutom ogillar han det faktum att jag är flata - men ändrar sig sedan och anser att jag bara är det på låtsas för att hippa upp min image.

Hahahaha! Fantastiskt! HBT-rörelsen har gjort enorma framsteg när det anses vara hippare att vara flata än straight. Lovely. Men i övrigt så får det nu vara slut på denna bullshit - och anmälningar kommer att följa.

2 kommentarer:

Jens sa...

Hej,

Utmärkt! När det går så långt att det är klart enligt lagtexten att det rör sig om ett brott - då är det riktigt att anmäla.

Om det är något jag kan göra meddela mig.

Jens

Jens sa...

Hej igen, Jessica!

Jag har sett att "Markus On The Rocks" tagit bort inlägget om "Bloggfuskaren ..."

Om du behöver en utskrift av inlägget (som underlag till polisanmälan), så har Google en cachelagrad version av bloggens förstasida den 10 nov (då inlägget skrevs).

Googles cachelagrade version:

http://74.125.77.132/search?q=cache:hDrkp9qI-goJ:metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp%3Farticle%3D19.1645919+%22marcus+on+the+rocks%22&hl=sv&ct=clnk&cd=1&gl=se

Jens