fredag 7 november 2008

Here we go again

Den bloggare som jag för ett par veckor sedan hade en cyberspacedispyt med bytte häromveckan bloggadress. Detta uppmärksammade Jens mig på. Jens är en person som kommenterat mitt inlägg 'Stulen identitet'. Genom honom hittade jag då denna bloggares nya adress och därmed hennes nya inlägg när det kommer till mig.
Inlägget tar upp det faktum att någon därute skriver - användandes mitt namn - i kommentatorsfälten hos andra bloggare och uppmanar dessa till att vara med i någon typ av klickpool som på det sättet ska generera fler unika besökare till ens blogg.

Asså, jag visste att tjejen var fejk o fusk. Desperat wannabe.

Jag tittade också på länken till hennes senaste inlägg. Där skriver hon att nån stulit hennes identitet och skickat meddelandet i hennes namn liksom. Typ det var inte hon, det var typ nån annan som jävlas med henne.
Njaa... teoretiskt är det möjligt. Så som hon beter sig mot andra bloggare och kränker andra bara för att folk inte delar hennes normativitet-åsikter, lätt att förstå att nån skulle jävlas med henne. Hon typ ber om det.
Men nu ser jag att det finns en liten detalj i meddelandet: det står att hon bor på nedre botten. Som jag vet finns ingen info i offentliga register om vilken våning du bor på. Bara hon kan veta det!
skriver Linda, som personen kallar sig.

Nu råkar det ju vara så att om jag - i mitt riktiga jag då - skulle vilja kommentera samt ha fler besökare, vore det helt enkelt inte bara smartare då att använda min signatur? Skriver jag en kommentar hos Blogger så blir det faktiskt automatiskt en länk till min profil och blogg. Då slipper man ju själv liksom knappa in adressen.
Vågar också drista mig till att påstå att det lätt går att ta reda på vilket våningsplan jag huserar på - frågan är mer bara varför. Men jag har uppenbarligen upprört någon eller några så pass mycket att de lägger ner energi på att hänga ut mig med personnummer och adress.

Då betyder i alla fall mina åsikter är så pass heta att man tar dem på allvar.

4 kommentarer:

angel sa...

va kostar det å vara med??

anonym sa...

nej tack, jag är ej intresserad
/johan

Jens sa...

Hej Jessica!

Linda med "Senaste Nytt från Vimlet" löper amok! Att lägga ut en annan bloggares fullstända namn och adress är inget annat än ett hot.

Jens

Jessica W Sandberg sa...

Angel:

Ja du. Jag har ingen aning. Det är fortfarande inte jag som är avsändare av denna så kallade inbjudan/uppmaning/kommentar.