söndag 18 januari 2009

Idag Göran Hägglund är du min Idol

Kristdemokraternas syn på samkönade relationer är ofta konservativ, inskränkt och fördomsfull. Partiet för en politik som inte går hand i hand med vad HBT-personer och dess förespråkare anser vara en politik som stärker alla människors lika värde.

Igår tog dock Göran Hägglund ett litet steg för mänskligheten, men ett stort steg för Kristdemokraterna - när han inför partiets presentation av namnen till EU-listan officiellt förklarade att han ansåg att Lennart Sacrédeus - riksdagsledamoten som tycker att samkönade äktenskap går att jämföra likvärdigt med att sexa med djur och skrida till altaret med barn - skadat partiet och därför inte finns med på den valbara listan.

Göran Hägglund är en av förnyarna i KD och det ska bli spännade att se vad framtiden erbjuder då stofil efter stofil kommer att få stå tillbaka för det samhälle som vi faktiskt lever i idag.

2 kommentarer:

Peter sa...

Ja, jag håller med dig men visst luktar det lite röstfiske inför EU-valet.

Anonym sa...

Varför MÅSTE du ljuga så f-rb-t ?
Du påstår att du värnar
alla människors lika värde. Hur kommer det sig då att DU tar dig rätten att nedgöra människor med andra åsikter än dina, oftast för dagen, egna ? För att du är kvinna och därmed har något extra lika värde, därtill självutnämd proffstyckare med ytterligare extra lika värde ?