lördag 26 juli 2008

Highlights regarding the last 24 hours

Det är svårt att undvika att blogga om EuroPride. Dessutom är det för tillfället det enda riktigt häftiga som händer i Sverige, just nu, värt att rapportera.
_______________________________

Daniel AlsénPolitikerbloggen bloggar från EuroPride - och är bäst av alla. Roligaste inläggen och de bästa bilderna.
_______________________________

Gårdagens invigning på Sollidenscenen på Skansen var helt jävla sjuk. 11 000 människor i allsång för att synliggöra hbt-personers rättigheter. 10 000 förköpsbiljetter slutsålda. Tre fantastiska invigningtalare. Marit Bergman flyttade berg. Sarah Dawn Finer gjorde ett av de mäktigaste framträdanden jag någonsin sett en artist leverera! Sjukt. På det icke diagnostiska sättet.
_______________________________

Dominans. SL-bussarna flaggar med regnbågsflaggor, Gallerian har regnbågsfärgade soptunnor och Hötorgsskraporna i city är upplysta i regnbågens färger.
_______________________________

Samtidigt som EuroPride tar över Stockholm, gästar The Hooters min födelsestad Piteå på den lokala festivalen Piteå Dansar och Ler ( i folkmun kallad - Piteå Super och Spyr - vilket bär en något mer nyanserad och krass verklighet). Om jag är inblandad i nästa års Stockholm Pride ska jag jobba på att vi får hit dem samt Britney Spears.
_______________________________

Hoppsan Hejsan Kerstin. Jag som tidigare sagt att detta var mitt första och sista år ideellandes på Pride.
_______________________________

Åsa Petersen på Aftonbladet står som författare till denna grymma ledare.

Inga kommentarer: