måndag 27 oktober 2008

Hur blir man bögkändis Alex Schulman?

Hur gör man egentligen för att skapa en populär blogg? Människor överlag påstår att man måste göra något unikt. Jag är tveksam. Blondinbella, Kenza, Stina-Lee, Storstadspojken & Co står egentligen inte ut på något sätt överhuvudtaget. Det är Dagens Outfits, Dagens Möte-med-semikändis-på-Sture-(hof) -(plan) -(whatever), Dagens Matintag, Dagens Jag-var-på-SATS-och-är-så-himla-välmående-och-glad och så vidare.

Jag funderade ett tag på om jag kanske dagligen bara ska sammanfatta dessa bloggares senaste inlägg och bli (er?)känd genom det. Berätta att Kenza är i grekiska övärlden och bor på hotell med sin prins, Blondinbella funderade på att blir Brunettbella, Stina-Lee vill flytta från Lidköping och Storstadspojken bryr sig inte om vad folk tycker om honom. Dagens Vad-skrivs-i-de-mest-populära-och-intetsägande-bloggarna by Vem-är-Jessica W Sandberg-och-framförallt-vem-fan-bryr-sig?

Eller så kan man läsa av hur vinden blåser och skapa bögrevolution efter Katrin Zytomierska uttalande och göra humor av det hela. Alex Schulman har nu fixat så att bög är ordet som dominerar på Bloggportalen i olika former och konstellationer. Alex Schulman skrattar hela vägen till banken. Genialt.

1 kommentar:

Klaus-Peter Beiersdorf sa...

Kolla in mitt projekt att inom en månad bli sveriges en av Sveriges to största bloggare:

http://beiersdorfbloggen.blogspot.com

Det går ganska hyfsat. På fem dagar har jag lyckats nå plats 48.

Och min blogg är ganska annorlunda från de du skriver om.

Kika gärna förbi.

/Klaus