onsdag 22 oktober 2008

Katrin Zytomierska är en guldko i PR för TV4

Katrin Zytomierska blir kvar i Idol. Och för första gången tar TV4 något vi kan kalla ansvar. För som jag skrivit innan, så oavsett vad Katrin sagt eller gjort, så anställde TV4 Katrin Zytomierska för att hon är den kontroversiella person hon är. Att då låta henne stå i mediestormen själv var både fegt och lågt.

Men nu kan vi då åter se till den andra viktiga frågan gällande KZ. Den om ansvar. Som förebild och vuxen. Ett ansvar som Katrin Zytomierska avsäger sig. Hon kan inte vara tydligare i sin ståndpunkt än då hon i TV4:s 'Eftersnack' deklarerade:

- Det står inget om ansvar i mitt kontrakt.

TV4 bör nu inte bli förvånade om en eller ett par mindre politiskt korrekta saker hoppar ur programledarens mun. Frågan är snarare bara vad och vem som blir sårad på köpet.

Katrin Zytomierska själv har tröttnat på sina bloggbesökare och skriver;

"Jag kommer att bli en person som inte ser folk i ögonen och som inte skrattar högt. En person som hellre håller käft än utrycker sina åsikter. Hörrni. Den dagen kommer ni aldrig att få se. Aldrig kommer jag att ge er den dagen.
Era jävla as."


Katrin Zytomierska, programledare i Sveriges största underhållningsprogram med målgruppsfokus ungdomar.

Och TV4 lever upp till konceptet: All PR är bra PR.

2 kommentarer:

Bimbo Boy sa...

Katrin och TV4 är lika dåliga. Nu har de ju dessutom sin Nollrasism-vecka. Snacka om dubbelmoral då de tillåter en programledare mobba ungdomar i direktsändning.

Stefan Falkelind sa...

Det är helt fucking otroligt att KZ får vara kvar som programledare. Skriv på min lista för att hon ska få sparken permanent. Gå in på min blogg.
falkelind.blogg.se