torsdag 23 oktober 2008

Jag är kär i Calle & Alex Schulman

I det lilla bloggkrig som förts mellan denna och en annan bloggare har jag blivit kallad nolla, bimbofeminist och demagog. Dessutom ansåg personen i fråga att jag är tråkig, mainstream och tycker det alla andra tycker - har ingen egen åsikt så att säga.

Detta ledde till en fundering hos mig vad jag ser som mainstream. Dock efter att jag konstaterat för mig själv att bimbofeminist och demagog i sak egentligen är rätt fina komplimanger. Men tillbaka till mainstream. Det är nämligen så att jag måste kapitulera för det givna epitetet i och med detta inlägg.

Jag tycker nämligen att Calle Schulman och Alex Schulman är sjukt roliga på sina bloggar. Framförallt i debatterna dem emellan. Men detta tycker - enligt senaste sökningen på Bloggportalen - också 175 977 andra pers som läser Alex blogg och 105 007 som tenderar att hänga på Calles.

Och mer mainstream än så får man leta efter...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Är det inte lite dubbelmoral att tycka om schulmans men avsky KZ? Alla tre har ju gjort karriär på att trycka ner andra människor.

Jessica W Sandberg sa...

Jag avskyr verkligen inte Katrin Zytomierska. Jag känner inte Katrin. Däremot ifrågasätter jag att hon som programledare för Sveriges största underhållningprogram - som dessutom inriktar sig mot ungdomar - inte anser att hon behöver ta ett ansvar som förebild. Samt att jag ifrågasätter hur TV4 resonerar kring just denna fråga.